Inrichting

Bent u nog op zoek naar leuke feestinrichting en tent aankleding voor uw evenement? Reken dan op Martens Evenementen Service. Bij ons vindt u alle benodigdheden om van een feest een onvergetelijk event te maken. Van tenten tot decoraties en van toiletten tot stroomvoorziening, bij ons gespecialiseerde evenementenbedrijf vindt u het allemaal.

Tover uw feestlocatie om met onze feestinrichting en tent aankleding

Tent aankleding is cruciaal om een aangename sfeer te creëren in uw feesttent of andere locatie. Een kale ruimte is immers minder leuk om te vertoeven dan een heuse ingerichte tent met leuke aankleding. Daarom vindt u bij Martens Evenementen Service niet enkel feesttenten, maar ook de volledige feestinrichting. Plant u een trouwfeest? Dan mag een dansvloer natuurlijk niet ontbreken. Misschien geeft u wel een bedrijfsevenementen? Dan vindt u hier een spreekgestoelte voor uw speeches en presentaties. Ook een zacht en kleurrijk tapijt behoort tot de mogelijkheden voor uw feestinrichting. De aankleding van uw chique tent is natuurlijk niet compleet zonder rode loper om uw gasten in stijl te ontvangen en decoratieve sfeerverlichting. Ook het garanderen van de veiligheid met brandblussers en van de netheid met vuilbakken en asbakken, behoren tot de juiste aankleding van uw tent.

Profiteer van onze uitstekende service

Bij Martens Evenementen service vindt u kortom al uw feestinrichting om uw tent om te toveren tot een luxueuze en sfeervolle feestomgeving. Bovendien helpen wij u ook graag door deze inrichting en aankleding volledig voor u te verzorgen, net als de plaatsing van uw tent. Het resultaat ziet u alvast bij enkele van onze eerdere realisaties. Meer weten? Neem dan snel contact met ons. Gebruik het formulier om een offerte aan te vragen of bel ons op 0032 (0)3 315 80 56.

Feestinrichting

Festivalinrichting