De specialist voor het huren van tafels en stoelen

Het huren van tafels en stoelen voor al uw evenementen doet u natuurlijk bij Martens Evenementen Service! Sinds 2005 bieden we u de mogelijkheid om voor diverse feesten en evenementen bij ons de juiste tent en feestmaterialen te huren. U kunt daarbij denken aan decoraties en statafels maar ook tapinstallaties, verlichting en toiletwagens kunnen door ons op locatie worden geleverd. U kunt bij ons altijd rekenen op een stipte levering, schone en nette producten en een eerlijke prijs. Kortom, voor al uw feesten komt u naar Martens Evenementen Service in Hoogstraten!

Huren van tafels en stoelen voor uw evenement

Bij een leuk feest hoort een passende aankleding en een leuke locatie. Helaas is zonnig en droog weer niet verzekerd in België en huren mensen vaak een feesttent voor een feest of evenement op locatie. Wanneer u enkel een tent gaat huren is de gezellige sfeer nog ver te zoeken. Als u de specialisten van Martens Evenementen Service ook de tafels en stoelen, decoraties en verlichting laat verzorgen, bent u al een stuk verder op weg. Door onze ruime ervaring met het organiseren van evenementen en feesten weten we precies hoe we van uw locatie een feestlocatie kunnen maken.

Interesse?

Zou u graag een feesttent huren of heeft u enkel behoefte aan tafels en stoelen voor al uw gasten? Bij Martens Evenementen Service is het allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat! Bel hiervoor naar 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be