De specialist voor het huren van tafels en stoelen

Huren van tafels en stoelen

Het huren van tafels en stoelen voor al uw evenementen, dat doet u natuurlijk bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten! Sinds 2005 bieden we u de mogelijkheid om voor diverse feesten en evenementen de juiste tent, feestmaterialen en meubilair te huren. U rekent bij ons altijd op een stipte levering op uw locatie, schone en nette producten en een eerlijke prijs. Kortom, voor al uw feesten zit u goed bij ons voor het huren van tafels en stoelen!

Huren van tafels en stoelen voor uw evenement

Bij een leuk feest hoort een passende aankleding en een leuke locatie. Helaas is zonnig en droog weer niet verzekerd in Belgiƫ. Daarom huren mensen vaak een feesttent voor een feest of evenement op locatie. Als u een tent gaat huren, moet u deze natuurlijk wel nog inrichten met tafels, stoelen en andere decoratie. Als u onze specialisten het meubilair, de decoraties en de verlichting laat verzorgen, bent u al een stuk verder op weg. Wij zorgen voor de perfecte plaatsing van uw tafels en stoelen en richten de tent volledig naar uw wens in. Door onze ruime ervaring met het organiseren van evenementen en feesten weten we precies hoe we van uw locatie de ultieme feestlocatie kunnen maken.

Contacteer ons bij interesse

Wilt u graag tafels en stoelen huren voor de aankleding van uw feesttent? Bij Martens Evenementen Service uit Hoogstraten is het allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en vraag een offerte op maat aan. Bel hiervoor naar 0032 (0)3 315 80 56, wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be