Feesttenten te huur

Bent u op zoek naar feesttenten die te huur zijn? Dan zit u goed bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten. Wij bieden feesttenten te huur aan in allerlei soorten en maten. Door het ruime aanbod aan tenten hebben we voor diverse soorten feesten of evenementen de juiste tent in huis. Geen feest is ons te groot en geen thema is ons te gek. Vraag gerust om meer informatie over onze tenten en feestmaterialen of geniet van professionele begeleiding bij het organiseren van uw evenement.

Feesttenten te huur bij een specialist

Bij ons huurt u tenten in de breedste zin van het woord. Staat u op het punt een feest te organiseren, maar belemmert de hoge prijs van een feesttent u om er een te kopen? Dan helpen wij u graag verder! Wij voorzien u graag van een geschikte tent en inrichting. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan feesttenten, waardoor er voor elk evenement een passende tent te huur is. Bekijk het aanbod aan feesttenten online om te zien wat we voor u in huis hebben.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten welke feesttenten er nog te huur staan? Of bent u benieuwd wat een tent u gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij onze medewerkers uit Hoogstraten. Voor meer informatie over de verschillende tenten en de uitgebreide verhuurmogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens