Feesttenten te huur

Martens Evenementen Service uit Hoogstraten biedt mooie feesttenten te huur aan in allerlei soorten en maten. Door het ruime aanbod aan tenten hebben we voor diverse soorten feesten of evenementen de juiste tent in huis. Geen feest is ons te groot en geen thema is ons te gek. Vraag ons gerust om meer informatie over de feesttenten en feestmaterialen die bij ons te huur staan of geniet van professionele begeleiding bij het organiseren van uw evenement.

Mooie feesttenten te huur bij een specialist

Bij ons zit u goed voor kwalitatief tentenverhuur in de breedste zin van het woord. Wij bieden een ruim aanbod aan feesttenten te huur aan. Als u dus op het punt staat om een feest te organiseren, klopt u met een gerust hart bij ons aan om een tent te huren aan een goede prijs. Tevens voorzien wij u graag van een geschikte tent en passende inrichting bij de stijl van uw feest. Wij hebben voor elk evenement de juiste feesttenten te huur, dus vraag ons gerust om meer informatie. Wij vertellen u graag welke tent het meest geschikt is voor u.

Vraag een offerte aan als u feesttenten wilt huren

Wilt u weten welke feesttenten er nog te huur staan? Of bent u benieuwd naar hoeveel het kost om een tent, zoals een sailcloth tent, te huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij onze medewerkers die gespecialiseerd zijn in evenementenverhuur. Voor meer informatie over de verschillende tenten en de uitgebreide verhuurmogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens