Tentenverhuur Antwerpen

Tentenverhuur voor een evenement in Antwerpen, laat dat maar over aan Martens Evenementen Service. U kunt bij ons terecht voor het meest uitgebreide assortiment tenten van een uitstekende kwaliteit! Wat kleinschalig begonnen is als eenmanszaak is uitgegroeid tot een ware referentie in de grensstreek op het vlak van tentenverhuur, feestmaterialen en evenementenorganisatie in de wijde omgeving van Antwerpen. Voor elk evenement en ieder feest hebben we de juiste verhuurmaterialen in huis waardoor we u uitstekend kunnen ondersteunen bij het organiseren van al uw feesten.

Tentenverhuur Martens: uw specialist in de omgeving van Antwerpen

Martens Evenementen Service is in het bijzonder gespecialiseerd in de tentenverhuur van VIP tenten. Deze pagodetenten zijn te huren in verschillende maten en worden alleen inclusief houten vloer voor u geleverd. Uiteraard stopt onze service daar niet en verzorgen we tevens de plaatsing en de aankleding van de tent voor u. Afhankelijk van het soort feest hebben we in het verhuurassortiment diverse tafels, stoelen, aankledingen en decoraties om de tent gezellig en compleet te maken. Bekijk online de sfeerimpressies om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Offerte aanvragen en advies op maat

Zou u graag gebruikmaken van onze tentenverhuur service die wij leveren in en rond Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de tent naar uw keuze. Bent u er nog niet helemaal uit? Dan adviseren en informeren onze medewerkers u graag over de mogelijkheden! U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be