Meubilair

Martens Evenementen Service is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de verhuur van tenten en meubilair voor evenementen. We begonnen als klein bedrijf en zijn ondertussen uitgegroeid tot professionele service voor grote en kleine events. Plant u een tuinfeest voor de familie, een huwelijksfeest, bedrijfsreceptie of festival? Reken dan op onze uitstekende service en tenten en meubilair van uitstekende kwaliteit voor uw evenement.

Verhuur van alle meubilair voor evenementen

Bij Martens Evenementen service beschikken we over een gevarieerd aanbod meubilair bestemd voor verhuur. Zo vindt u bij ons alle benodigdheden om van uw feest een waar succes te maken. Laat uw gasten genieten van een heerlijke maaltijd aan een van onze tafels. Bent u net helemaal losgegaan op de dansvloer? Gun uw vermoeide voeten dan even rust op een van onze comfortabele stoelen. Of geniet van een lekker hapje of drankje aan de staftafel of bar met onze bijhorende stijlvolle barkrukken. Wij verzorgen de verhuur van alle meubilair dat u nodig heeft voor uw evenementen, groot of klein. Ook voor tenten en andere benodigdheden rekent u bovendien op ons. Zo voorzien we uw feesttafels ook graag van mooi tafellinnen en stijlvolle borden en bestek.

Vraag een offerte aan voor uw feestmateriaal

Zoek niet langer naar een bedrijf voor de verhuur van meubilair voor evenementen. Neem contact met ons op en vraag een offert aan voor uw feestmaterialen. Dit kan online of telefonisch. Bel daarvoor naar 0032 (0)3 315 80 56. We beantwoorden ook graag al uw vragen via dit nummer.

Tafels

Stoelen

Statafels

Barkrukken

Diversen

Martens