Togen

Voor een professionele bar verhuur service klopt u aan bij Martens Evenementen Service. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de verhuur van tapinstallaties, tenten en meer voor feesten. Plant u binnenkort een communiefeest, viert u een huwelijk of organiseert u een grote party? Dan verzorgen wij graag uw feestmaterialen.

Bar en tapinstallatie verhuur

Een feest draait om plezier maken, en dat is dorstig werk. Daarom is een bar of tap installatie onmisbaar op elk evenement. Geen zorgen, de verhuur van een bar of tapinstallatie hoeft niet moeilijk te zijn. Bij Martens Evenementen service hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen en deze te voorzien van de juiste materialen. Daarbij houden we altijd rekening met de grootte en de aard van uw feest. Voor de verhuur van een bar of tapinstallatie heeft u dan ook verschillend keuzes uit ons aanbod. Kies bijvoorbeeld voor een luxe dubbele tapinstallatie of een plooitoog met werkblad. Wat voor bar wilt u huren? Ga voor de natuurlijke look met de steigerhouten bar of kies voor luxe met de loungetoog.

Ontdek onze uitstekende verhuurservice

Martens Evenementen service biedt u meer dan enkel de verhuur van een bar en tapinstallatie. Zo regelen wij ook graag een geschikte tent voor uw feest. Kies voor een pagodetent, kadertent of spantent en wij komen ze opzetten voor uw feest. Daarbij rekent u op ons uitstekende service. Wij zorgen steeds dat alles op tijd klaar is voor uw evenement en dat u over alle benodigdheden beschikt. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Vraag dan snel online een offerte aan voor de verhuur van uw bar en ander feestmateriaal. Als u nog vragen heeft, kunt u ons ook bellen op 0032 (0)3 315 80 56.

Luxe bars

Koelingen

Martens