Cassettevloer verhuren

Bent u op zoek naar een specialist die u een cassettevloer kan verhuren voor uw volgende feest? Dan zit u goed bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het aanbieden van tenten en allerlei soorten feestmaterialen. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij zijn specialist in een cassettevloer verhuren

Organiseert u binnenkort buiten een feest of festival? Dan is de kans groot dat u nog op zoek bent naar een partytent en bijpassende vloer. Wij verhuren met de grootste zorg een hoogwaardige cassettevloer voor uw volgende festiviteit. Deze vloer bestaat uit houten latten die op een metalen constructie geplaatst worden. Zo geniet u van een perfect egale vloer, ook als uw feest doorgaat op bijvoorbeeld gras en dus een oneven ondergrond kan hebben. Tevens klopt u bij ons aan als u op zoek bent naar steigerhouten meubelen. Of misschien bent u eerder op zoek naar crossbackstoelen? Ook dan zit u goed bij ons!

Kies voor een stevige cassettevloer

U hoeft niet langer te zoeken naar een professional die u een cassettevloer kan verhuren. Ons ervaren bedrijf, dat gespecialiseerd is in evenementenverhuur, helpt u graag verder en biedt uitstekende service aan. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie over ons vloerenaanbod? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens