Verhuur van steigerhouten meubelen

Voor de verhuur van steigerhouten meubelen voor uw feest of evenement, gaat u naar Martens evenementen Service in Hoogstraten. Al meer dan 10 jaar leveren wij tenten en meubilair voor grote en kleine events. Organiseert u een feest in uw achtertuin of net een groot festival? Wij helpen u het graag te organiseren en staan in voor de verhuur van hoogwaardige steigerhouten meubelen.

Verhuur van verschillende steigerhouten meubelen voor feesten

Wij zijn dé specialist voor de verhuur van steigerhouten meubelen voor evenementen. U vindt in ons assortiment al het feestmeubilair dat u nodig heeft. Denk hierbij aan tafels en stoelen, statafels en zelfs barkrukken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en bestaan uit verschillende materialen. Dus ook voor de verhuur van steigerhouten meubelen rekent u op ons. Zo hebben we:

Een adres voor al uw feestbenodigdheden

Naast meubelen voor uw evenement, vindt u bij ons ook verschillende feesttenten die te huur staan. We hebben verschillende soorten tenten beschikbaar die we zelf bij u komen opzetten. Ook voor uw feestinrichting kunt u bovendien bij ons terecht. Zo verzorgen wij de volledige aankleding en invulling van uw feestlocatie.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over de service die wij als expert in evenementenverhuur aanbieden? Of wilt u een offerte ontvangen voor de verhuur van steigerhouten meubelen? Neem dan snel contact op met onze specialisten door te bellen naar 0032 (0)3 315 80 56. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens