Een partytent huren in Antwerpen

Wilt u een partytent huren in de omgeving van Antwerpen? Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten vindt u altijd wat u zoekt. In 2005 begonnen we met het kleinschalig verhuren van feestmaterialen in de omgeving. Nu 10 jaar later zijn we een waar begrip als het gaat om tentenverhuur en evenementenorganisatie in de grensstreek. Alles wat u nodig heeft voor uw feest vindt u terug in ons ruime verhuurassortiment. Vraag direct een offerte aan!

Een uitgebreide keuze als u een partytent wilt huren van uitstekende kwaliteit

Martens Evenementen Service heeft zich de laatste jaren in het bijzonder gespecialiseerd in de plaatsing van grote en kleine vip-tenten. Dit kunnen zowel tenten zijn voor een huwelijk als grote kadertenten voor evenementen en festivals. Kortom, voor elk evenement kunt u bij ons de juiste partytent huren. Naast een ruime keuze aan tenten kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van het juiste feestmateriaal voor de inrichting, de verlichting en de sfeer van uw partytent. Bekijk de online sfeerimpressies om een idee te krijgen van de mogelijkheden en huur vandaag nog een complete tentinrichting voor uw feest!

Bel ons als u meer wilt weten

Wilt u meer weten over het huren van een partytent voor uw feest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen 0032 (0)3 315 80 56. Als expert in de verhuur van materiaal voor evenementen informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen! Als u bij ons een partytent komt huren, bent u verzekerd van een topfeest!

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens