Een partytent huren in Antwerpen

Wilt u een partytent huren in de omgeving van Antwerpen? Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten vindt u altijd wat u zoekt. Van tenten en meubels tot toiletten en tapinstallaties, wij hebben het allemaal! In 2005 begonnen we met het kleinschalig verhuren van feestmaterialen in de omgeving. Nu 10 jaar later zijn we een waar begrip als het gaat om tentenverhuur en evenementenorganisatie in de grensstreek. Van luxe pagodetenten tot tapinstallaties en toiletwagens, u vindt het allemaal terug in ons ruime verhuurassortiment. Vraag direct een offerte aan!

Een partytent huren in Antwerpen: uitgebreide keuze en verzekerd van kwaliteit

Martens Evenementen Service heeft zich de laatste jaren in het bijzonder gespecialiseerd in de plaatsing van grote en kleine vip-tenten. Dit kunnen zowel pagodetenten zijn voor een bruiloft als grote kadertenten voor evenementen en festivals. Kortom, voor elk evenement vindt u bij Martens de juiste tent. Een partytent huren voor een evenement in Antwerpen is zeker mogelijk. Naast een ruime keuze aan tenten kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van het juiste feestmateriaal voor de aankleding, de verlichting en de sfeer van uw tent. Bekijk de online sfeerimpressies om een idee te krijgen van de mogelijkheden en huur vandaag nog een complete tentinrichting voor uw feest!

Bel ons als u meer wilt weten

Wilt u meer weten over het huren van een partytent in voor uw feest in Antwerpen bij Martens Evenementen Service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon: 0032 (0)3 315 80 56, wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be