Een tent voor uw huwelijk

Bent u op zoek naar een mooie tent voor uw huwelijk? Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten vindt u gegarandeerd een geschikte tent voor uw trouwfeest. Al meer dan tien jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van grote en kleine tenten voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons dus met een gerust hart een tent huren voor uw bruiloft. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van tentverhuur voor uw huwelijk.

In onze tent viert u uw huwelijk met al uw dierbaren

Valt het weer niet mee op uw trouwdag? Dat hoeft geen domper op de feestvreugde te zijn! Bij ons kunt u een tent huren zodat uw bruiloft niet in het water valt. Dankzij onze tentverhuur, viert u uw trouwfeest in een mooie tent. Bovendien kunt u ons ook inschakelen voor de inrichting van uw tent. Bij onze tentverhuur voor een huwelijk garanderen wij te allen tijde uitstekende service. Als er veel genodigden zijn op uw trouwfeest, is het aangeraden om voor een grote tent te kiezen. Een grote tent huren voor uw bruiloft is aangeraden, want dan kunnen uw gasten comfortabel plaatsnemen aan tafel om te genieten van een heerlijke maaltijd. Uiteraard is er ook voldoende plaats voor een dansvloer voor de openingsdans van het getrouwde paar. Dankzij onze verhuurservice viert u uw huwelijk in een tent zonder zich zorgen te maken om het wisselvallige Belgische weer.

Dankzij onze tentverhuur wordt uw huwelijk de mooiste dag van uw leven

Natuurlijk kunt u bij ons veel meer huren dan alleen een tent voor uw bruiloft. Naast de tent zelf voor uw trouwfeest, voorzien en verzorgen wij uiteraard de plaatsing ervan op de dag van uw huwelijk. Ook de aankleding ervan nemen wij graag voor onze rekening. Zo toveren we de tent om tot een sprookjesachtig decor voor uw trouwfeest met sfeerverlichting, een dansvloer en meubilair, zoals barkrukken en meer. Twijfel dus niet en klop bij ons aan voor de verhuur van een tent voor uw huwelijk.

Kom bij ons een tent huren voor uw bruiloft

Wilt u een tent huren voor uw huwelijk? Dat zit u zeker goed bij ons! Bekijk alvast enkele van onze vorige realisaties vooraleer u een tent gaat huren voor uw bruiloft. Neem zeker contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en om de mogelijkheden van tentverhuur voor uw bruiloft te bespreken. Wij luisteren graag naar uw wensen voor de tent van uw trouwfeest. U bereikt ons telefonisch via 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens