Tent huwelijk

Bent u op zoek naar een mooie tent om feest in te vieren bij uw huwelijk? Bij Martens Evenementen Service vindt u gegarandeerd een geschikte tent voor uw trouwfeest. Al meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van grote en kleine partytenten voor particulieren en bedrijven.

Met onze tent viert u uw huwelijk met al uw dierbaren

Zorg dat de mooiste dag van uw leven niet in het water valt. Vier uw trouwfeest in een knappe tent van Martens Evenementen Service. Kies voor een VIP pagodetent en vier uw huwelijksfeest in stijl. Viert u deze geweldige dag met al uw vrienden, kennissen en familieleden? Kies dan voor een grote tent, zoals een spantent of kadertent, om uw huwelijk in te vieren. Hierin nemen al uw gasten plaats aan tafel om te genieten van een heerlijke maaltijd. Uiteraard is er ook voldoende plaats voor een dansvloer voor de openingsdans van het getrouwde paar. Zo viert u uw huwelijk in een tent zonder zich zorgen te maken om het wisselvallige Belgische weer.

Prachtig decor voor de dag van uw leven

Naast een tent voor uw trouwfeest, kunt u bij ons terecht voor nog veel meer. Zo verzorgen wij uiteraard de plaatsing van de tent op de dag van uw huwelijk. Ook de inrichting en aankleding ervan verzorgen wij graag. Zo toveren we de tent om tot een sprookjesachtig decor voor uw trouwfeest, met sfeerverlichting, dansvloer, tafels en stoelen en meer.

Bekijk onze realisaties en vraag naar de mogelijkheden voor uw huwelijk

Benieuwd hoe de tent er kan uitzien voor uw huwelijk? Bekijk dan alvast enkele van onze vorige realisaties. Neem zeker contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren graag naar uw wensen voor de tent van uw trouwfeest. Gebruik het formulier of bel ons op 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be