Een tent voor uw huwelijk

Bent u op zoek naar een mooie tent om feest in te vieren tijdens uw huwelijk? Bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten vindt u gegarandeerd een geschikte tent voor uw trouwfeest. Al meer dan tien jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van grote en kleine partytenten voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons dus met een gerust hart een tent huren voor uw bruiloft. Lees snel verder en ontdek wat wij mogelijk maken als het aankomt op de verhuur van een tent voor uw huwelijk.

Met onze tent viert u uw huwelijk met al uw dierbaren

Zorg dat de mooiste dag van uw leven niet in het water valt en kies ervoor om bij ons een tent te huren voor uw bruiloft. Vier uw trouwfeest in een knappe tent en schakel ons indien gewenst ook meteen in voor de inrichting van de tent. Bij de verhuur van een tent voor een huwelijk, garanderen wij te allen tijde uitstekende service. Viert u deze geweldige dag met al uw vrienden, kennissen en familieleden? Kies dan voor een grote tent, zoals een spantent of kadertent, om uw huwelijk of trouwfeest in te vieren. Een grote tent huren voor uw bruiloft is aangeraden, want dan kunnen uw gasten comfortabel plaatsnemen aan tafel om te genieten van een heerlijke maaltijd. Uiteraard is er ook voldoende plaats voor een dansvloer voor de openingsdans van het getrouwde paar. Zo viert u uw huwelijk in een tent zonder zich zorgen te maken om het wisselvallige Belgische weer.

Een prachtig decor voor de dag van uw leven

Naast een tent voor uw trouwfeest, kunt u bij ons terecht voor nog veel meer. Zo verzorgen wij uiteraard de plaatsing van de tent op de dag van uw huwelijk. Ook de inrichting en aankleding ervan verzorgen wij graag. Zo toveren we de tent om tot een sprookjesachtig decor voor uw trouwfeest, met sfeerverlichting, een dansvloer en meubilair, zoals barkrukken, en meer. Twijfel dus niet en klop bij ons aan voor de verhuur van een tent voor uw huwelijk.

Kom bij ons een tent huren voor uw bruiloft

Bent u benieuwd hoe een tent uit onze verhuur er uit kan zien voor uw huwelijk? Bekijk dan alvast enkele van onze vorige realisaties vooraleer u een tent gaat huren voor uw bruiloft. Neem zeker contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren graag naar uw wensen voor de tent van uw trouwfeest. U bereikt ons telefonisch via 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be