Een feesttent huren in Antwerpen

Een feesttent kunt u eenvoudig huren bij Martens Evenementen Service uit Hoogstraten, in de provincie Antwerpen! In ons uitgebreide verhuuraanbod vindt u onder meer tafels, stoelen, decoraties, tapinstallaties, toiletten en een ruime keuze aan feesttenten. Door het ruime aanbod hebben we voor elk feest de juiste producten in huis. Zo kunnen we u uitstekend begeleiden bij het organiseren van een topevenement. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Een prachtige feesttent huren voor uw feest in Antwerpen

Wanneer u bij Martens Evenementen Service feestmateriaal of een feesttent voor uw feest in Antwerpen komt huren, rekent u op de best mogelijke service en een deskundige kennis van zaken. Daarnaast garanderen wij u:

  • Uitgebreid verhuurassortiment
  • Nette en schone materialen
  • Grote voorraad
  • De nieuwste collecties
  • Een stipte levering
  • Flexibele service
  • Professionele plaatsing

Alle bestellingen worden bij ons op maat geleverd, waardoor we aan de wens van iedere klant kunnen voldoen.

Vraag ons om meer informatie en advies op maat

Heeft u interesse in een van onze producten of zou u graag een advies ontvangen over feestmateriaal of een feesttent huren voor een feest of evenement in Antwerpen? Neem dan snel contact met ons op. Gebruik het contactformulier of bel naar 0032 (0)3 315 80 56. Wij staan u graag te woord voor een antwoord op al uw vragen. Ook voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek mag u ons bellen!

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be