Feestmateriaal in regio Antwerpen

Voor al uw feestmateriaal gaat u naar Martens Evenementen Service in Hoogstraten, niet ver van Antwerpen! In 2005 zijn we begonnen met het kleinschalig verhuren van feesttenten in de regio. Ruim 10 jaar later zijn we uitgegroeid tot een ware referentie op het gebied van de verhuur van feestmateriaal   in regio Antwerpen. Geen evenement is voor ons te groot en geen thema te gek. Wij hebben voor al uw feesten de juiste aankleding en feestmaterialen in huis.

Een ruime keuze aan hoogwaardig feestmateriaal

Martens Evenementen Service is in het bijzonder gespecialiseerd in het plaatsen van vip-tenten voor een breed scala aan feesten. Naast de verhuur van ruime tenten hebben we het aanbod uitgebreid met divers feestmateriaal en aanverwanten zoals meubilair, waardoor we u de organisatie van uw feest volledig uit handen kunnen nemen. U kunt bij ons onder meer terecht voor de verhuur van het volgende feestmateriaal voor uw evenement:

Indien gewenst zorgen wij ook voor de complete inrichting van uw tent, zodat u enkel hoeft te genieten van de festiviteiten. Laat ons snel weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan gaan wij meteen voor u aan de slag!


Vraag ons gerust om meer informatie

Heeft u binnenkort een feest en bent u nog op zoek naar feestmateriaal dat beschikbaar is voor verhuur? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts in evenementenverhuur voor deskundig advies en meer informatie over de prijzen en leveringen. Dit doet u door te bellen naar 0032 (0)3 315 80 56. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar en helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens