Toiletwagen huren

Een toiletwagen huren voor al uw evenementen doet u natuurlijk bij Martens Evenementen Service uit Hoogstraten! In het ruime verhuurassortiment vindt u voor al uw feesten en partijen de juiste aankleding, tent en inrichting. Of het nu gaat om tuinfeesten, communiefeesten, barbecues, verjaardagen, personeelsfeesten, bruiloftsfeesten, open dagen of festivals, bij Martens Evenementen Service hebben we de juiste feestmaterialen voor u in huis.

Een toiletwagen en andere feestmaterialen huren doet u hier

Ondanks dat we gespecialiseerd zijn in het verhuren en plaatsen van tenten, hebben we bij Martens Evenementen Service ook de nodige voorzieningen en benodigdheden in huis. Zo kunt u bij ons naar tenten en feestartikelen ook een toiletwagen, verlichting en tapinstallaties huren. Wij zien het als onze taak om van uw feest een succes te maken en helpen u dan ook graag bij het organiseren van een feest of evenement. Bekijk online de sfeerimpressies om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden en kom langs voor een persoonlijk advies.

Meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en materialen

Online vindt u een overzicht van het complete verhuuraanbod van Martens Evenementen Service. Wilt u een toiletwagen huren of heeft u interesse in een van onze andere feestmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon 0032 (0)3 315 80 56 voor de beschikbaarheid en de prijzen van de verschillende materialen.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens