Toiletwagen huren

Als u een toiletwagen wilt huren voor uw event, zit u goed bij Martens Evenementen Service uit Hoogstraten! In ons ruime verhuurassortiment vindt u al het materiaal dat u nodig heeft voor een geslaagd feest of evenement. Wij hebben de juiste feestmaterialen voor u in huis, dus aarzel niet om bij ons een toiletwagen te huren.

Een toiletwagen en andere feestmaterialen huren doet u hier

Ondanks dat we gespecialiseerd zijn in het verhuren en plaatsen van stijlvolle feesttenten, hebben we bij Martens Evenementen Service ook de nodige voorzieningen en benodigdheden in huis. Als een feest of ander evenement lang duurt, mag een toiletwagen niet ontbreken. Gelukkig kunt u bij ons voor een bepaalde periode een toiletwagen huren, alsook gezellige verlichting en andere zaken voor de inrichting van uw tent. Onze toiletwagens zijn praktisch ingericht en voorzien van essentiƫle voorzieningen. Wij zien het als onze taak om van uw feest een succes te maken en helpen u dan ook graag bij het organiseren van een feest of evenement. Bekijk online de sfeerimpressies om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden en kom langs voor persoonlijk advies.

Vraag meer info over de beschikbaarheid van onze toiletwagen

Wilt u een toiletwagen huren of heeft u interesse in een van onze andere feestmaterialen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0032 (0)3 315 80 56 voor de beschikbaarheid en de prijzen van de verschillende materialen. Voor alles wat betreft evenementenverhuur klopt u met een gerust hart bij ons aan.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens