Sailcloth tent huren

Als u voor een bepaalde periode een sailcloth tent wilt huren, dan bent u op de juiste plaats beland. Martens Evenementen Service uit Hoogstraten is al jarenlang gespecialiseerd in het verhuren van diverse soorten tenten aan zowel bedrijven als particulieren. Lees snel verder en kom meer te weten over de mogelijkheden. Wij hebben ongetwijfeld de juiste tent beschikbaar voor u.

Een luxueuze sailcloth tent huren voor een topfeest

U wilt graag een gezellige en ruime sailcloth tent huren? Dan kiest u voor een prachtige luxueuze tent met een echt wauw-effect. Deze tent met licht doorlatende zeilen zorgt in combinatie met bijvoorbeeld lichtslingers of lampionnen voor een gezellige, magische sfeer. Een sailcloth tent is dan ook een echte favoriet om te huren tijdens een huwelijk. Wilt u, naast deze tent, misschien ook comfortabele loungestoelen huren om uw gasten van het nodige comfort te voorzien? Ook dan zit u zeker goed bij ons. Bent u benieuwd welke partytenten u verder nog kunt huren? Vraag ons dan zeker om meer informatie of laat ons meteen weten voor welke periode u een sailcloth tent wilt huren.

Kom bij ons een prachtige tent huren

Wilt u weten hoeveel het kost om een sailcloth tent te huren? Aarzel dan niet en neem contact op met de medewerkers van Martens Evenementen Service. U bereikt ons door te bellen naar 0032 (0)3 315 80 56 en kunt dan meteen een offerte op maat aanvragen Bovendien staan wij steeds klaar om op uw vragen omtrent onze verhuurservice te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens