Loungestoel huren

Wilt u een loungestoel huren voor een beurs of bijeenkomst? Bekijk dan eens het aanbod en de uitgebreide mogelijkheden bij Martens Evenementen Service uit Hoogstraten! Wij verzorgen reeds vele jaren de juiste feestartikelen voor al uw feesten en events. Hierbij streven we altijd naar een uitgebreid productaanbod, een stipte levering, de nieuwste producten en een grote voorraad artikelen. Kortom, voor een geslaagd en geheel verzorgd evenement komt u naar ons.

U heeft een uitgebreide keuze bij ons als u een loungestoel wilt huren

Afhankelijk van de gelegenheid en het soort evenement dat u organiseert, hebben uw gasten behoefte aan meubilair om even bij te kletsen. Bij Martens Evenementen Service hebben we voor al deze behoeftes de juiste verhuurmaterialen in huis waardoor u in een keer een compleet ingerichte tent of aangekleed interieur kunt huren. Een van de meest gevraagde producten op bedrijfsborrels en verjaardagen zijn onze hippe loungehoeken. U kunt bij ons als specialist in evenementenverhuur zowel een loungestoel als tafel en zithoek huren waardoor er voor elke ruimte een leuk interieur tussen zit.

Huur loungestoelen bij ons

Wilt u meer weten over onze loungestoel of wilt u graag ander zitmeubilair huren voor uw feest? Neem dan gerust contact op met ons voor de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van loungestoelen. Bel hiervoor naar 0032 (0)3 315 80 56. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens