Verwarming huren

Naast tenten kunt u bij Martens Evenementen Service ook een toilet of verwarming huren voor al uw evenementen! In ons ruime verhuurassortiment vindt u een breed aanbod feestartikelen en benodigdheden om van al uw feesten een succes te maken. U kunt daarbij denken aan tafels en stoelen, bestek en borden en decoraties maar ook tapinstallaties, verlichting en toiletwagens zijn bij ons te huur. Door onze ruime ervaring kunnen we u uitstekend ondersteunen bij het organiseren van een feest of evenement en bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor een gedegen advies.

Verwarming en meer voor uw tent huren

Naast het verhuren van een ruim aanbod tenten kunt u bij Martens Evenementen Service ook terecht voor een compleet ingerichte en aangeklede feestlocatie. Naar wens kunnen we de tent inrichten met tafels, stoelen, loungehoeken en statafels. Ook het verzorgen van leuke decoraties, verlichting en verwarming voor uw feestlocaties behoort tot de mogelijkheden. Heeft u al een locatie maar zou u wel graag een verwarming huren? Ook dat is bij ons geen enkel probleem.

Ontvang vrijblijvend advies

Bent u een feest aan het organiseren maar weet u nog niet of u een verwarming moet huren of welke materialen u nog meer nodig heeft? Vraag onze medewerkers dan gerust om een deskundig advies. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be