Alu tent verhuur

Martens Evenementen Service heeft al meer dan tien jaar ervaring met alu tent verhuur. Bij ons in Hoogstraten kunt u terecht voor verschillende soorten tenten met aluminium kader voor uw evenementen. Onze tenten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Ongeacht of u nu een groots trouwfeest plant of een bedrijfsevenement voor al uw werknemers, bij ons vindt u altijd de geschikte tent.

Vele mogelijkheden bij alu tent verhuur

Bij Martens Evenementen Service beschikken we over een grote alu tent die beschikbaar is voor verhuur voor feesten en evenementen. Deze tent is perfect wind- en waterdicht. Zo genieten u en uw gasten zorgeloos van uw feest, ongeacht de weersomstandigheden. Ook in de winter kunt u dus deze alu tent of kadertent huren. De alu tent is standaard 15 meter breed, maar kan verlengd worden. Bovendien kunt u de tent combineren met een van onze vip-tenten of met transparante zijzeilen. Zo behoudt u ook in de tent het zicht op uw prachtige feestlocatie. Bij de verhuur, ontvangt u meer dan enkel onze alu tent. U geniet ook van onze complete service. Zo komen onze ervaren medewerkers de tent plaatsen op uw locatie. Indien gewenst, verzorgen wij ook de gehele inrichting van de tent voor een prachtige locatie en aangename sfeer.

Vraag meer informatie of een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de verhuur van onze alu tent? Of wilt u eerder een sailcloth tent huren? Neem dan contact op met onze specialisten in evenementenverhuur door te bellen naar 0032 (0)3 315 80 56. We helpen u met veel plezier verder door een offerte op maat op te stellen en beantwoorden al uw vragen.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be

Martens