Party verhuur

Martens Evenementen Service is gespecialiseerd in party verhuur voor particulieren en bedrijven. Wij verhuren al het materiaal om van uw feest of evenement een waar succes te maken. Reken op onze professionele service en schakel ons in voor uw tuinfeest, huwelijksfeest, bedrijfsreceptie of festival.

Professionele party tenten verhuur

In België is het een noodzakelijk om een tent te huren als u of feest organiseert. Zonder tent is de kans immers reëel dat uw gasten worden natgeregend. Bent u nog op zoek naar een geschikte tent voor uw event? Geen zorgen! Martens evenementen service verzorgt al meer dan 10 jaar de verhuur van partytenten en feestmateriaal. Zo verhuren wij de volgende soorten tenten:

  • VIP pagodetenten
  • Aluminium kadertenten
  • Spantententen

Daarbij komen onze ervaren medewerkers ook de tenten tijdig en professioneel opzetten voor uw evenement. Voor een geslaagd feest heeft u natuurlijk meer nodig dan enkel een tent. Daarom verhuurt ons bedrijf ook andere benodigdheden voor uw party. Denk hierbij aan tafels en stoelen, maar ook tapinstallaties, borden en zelfs tafellinnen.

Ga voor een geslaagde party

Benieuwd hoe uw feesttent eruit komt te zien als u kiest voor verhuur van partymateriaal bij ons? Bekijk dan alvast online enkele van onze realisaties. Meer weten over onze service? We beantwoorden graag al uw vragen als u belt naar 0032 (0)3 315 80 56. Natuurlijk kunt u online ook meteen een offerte aanvragen voor het huren van uw feestmateriaal. 

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be