Feestverhuur

Martens Evenementen Service is de feestverhuur waar u terecht kunt voor het meest uitgebreide feestartikelen assortiment! Ondanks het feit dat we een specialist zijn op het gebied van VIP tentenverhuur hebben we voor u een zeer uitgebreid aanbod feestmaterialen in huis. U kunt daarbij denken aan statafels, stoelen, tapinstallaties en decoraties maar ook toiletten en verlichting kunnen door ons verzorgd worden. Vraag onze specialisten gerust om meer informatie en een advies op maat.

Martens Evenementen Service: flexibele service voor feestverhuur

Martens Evenementen Service staat bekend om zijn uitgebreide verhuurassortiment en flexibele service. Wat ooit begon als een eenmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot dé referentie op het vlak van de verhuur van tenten, feestmaterialen én eventorganisatie in Hoogstraten en omgeving. Onze feestverhuur kan voor elk feest en ieder evenement de juiste tent en aankleding verzorgen waardoor u enkel nog voor de gasten hoeft te zorgen. Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met het organiseren van feesten en het leveren van je juiste materialen welke we graag inzetten om ook uw feest tot in de puntjes voor te bereiden.

Uitgebreid aanbod

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze feestverhuur en het nieuwste aanbod? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies van een van onze verhuurspecialisten! Bel 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be