Evenementen verhuur

Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in evenementen verhuur? Waar u alle benodigdheden, van tenten tot tafels, kunt huren voor uw feest? Reken dan op de professionals van Martens Evenementen Service.

Specialist in evenementen en party verhuur

Plant u een groot familiefeest, burenbarbecue of trouwfeest? Wat voor evenementen u ook plant, voor de verhuur van uw benodigdheden klopt u aan bij Martens Evenementen Service. Bij ons vindt u al wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Huur een grote tent en voorkom dat uw evenement in het water valt. Vergeet zeker ook geen tafels en stoelen te voorzien voor alle gasten. Een feest is natuurlijk geen feest zonder lekker eten en drinken. Daarom kunt u voor uw evenementen ook bij ons terecht voor de verhuur van borden, bestek en tapinstallaties. Zo lest u snel en efficiënt de dorst van al uw gasten.

Reken op onze uitstekende service

Hoe groot of klein uw evenement ook is, wij hebben altijd juiste tenten en benodigdheden om er een succes van te maken. Reken op ons voor de verhuur van tenten en meubilair voor uw evenementen, maar ook voor een goede service. Wij komen namelijk zelf uw feesttent opzetten en dekken graag de tafels op professionele wijze. Zo hoeft u enkel te genieten van een leuke tijd met vrienden en familie. Wilt u meer weten over onze service? We vertellen u graag alles als u belt naar 0032 (0)3 315 80 56.

Neem contact met ons op

Martens Evenementen bvba
Hoogeind 103A B-2321 Hoogstraten (Meer)
Tel : 0032 (0)3 315 80 56
Fax: 0032 (0)3 297 80 56
24/24u: 0032 (0)475 34 33 35
info@martensevenementen.be